top of page
Ontwerp zonder titel (57).png

Sowilo massage

Als wellnessmasseuse heb ik al ruim 22 jaar ervaring op het gebied van het geven van wellnessmassages. De afgelopen 22 jaar heb ik vele opleidingen en trainingen gevolgd op dit gebied. Van klassieke massage tot shiatsu massage en van kruidenstempels tot hot stone’s. De afgelopen jaren heb ik duizenden massages mogen geven.
Met veel plezier geef ik hier zelf ondertussen ook workshops en trainingen met mijn Happy Kids Massage methodiek en Aroma (kids) Massage. Maar in mijn praktijk is het daarnaast ook mogelijk om zelf even een momentje te komen tijdens een heerlijke massage die heilzaam is voor lichaam en geest.


De Sowilo massage is een ontspannende massagevorm die ik in de loop der jaren zelf heb ontwikkeld. Het is een combinatie van verschillende vormen van massage zoals Klassiek,  Segmentaal en drukpunten uit de Shiatsu. Deze massage kan zowel op de massagetafel als op de massagestoel gegeven worden. Afhankelijk of er, en wat de lichamelijke klachten zijn.

Deze massage is ideaal voor maandelijks gezondheidsonderhoud. Ervaring heeft geleerd dat een maandelijkse massage kan bijdragen om lichamelijke ongemakken te voorkomen. De olie waarmee ik werk zal ook worden afgestemd op de behoefte van dat moment. Zo zal iedere massage weer anders zijn.


Sowilo massage 30 min. € 30,-

deze massage kan in overleg zowel op de massage stoel als massagetafel gegeven worden.

Sowilo massage 45 min. € 45,- (rug/benen)

Sowilo masasage 60 min. € 60,00 (rug/benen/gezicht/benen/voeten)

Deze massage kan zowel in Giethoorn als in Diever bij Buitenplaats BlauwHemel gegeven worden.

Stuur voor het maken van een afspraak een whatsapp bericht naar 06-33610519

Belangrijk om te weten:

Annuleren of verplaatsen van een afspraak dient tenminste 8 uur voor de afgesproken tijd gemeld te worden. Anders ben ik helaas genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Ook bij een no-show zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht. 

bottom of page