top of page
Ontwerp zonder titel (57).png

Sowilo massage

Als wellnessmasseuse heb ik al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het geven van wellnessmassages. De afgelopen 20 jaar heb ik vele opleidingen en trainingen gevolgd op dit gebied. Van klassieke massage tot shiatsu massage en van kruidenstempels tot hot stone’s. De afgelopen 20 jaar heb ik duizenden massages mogen geven.
Met veel plezier geef ik hier zelf ondertussen ook workshops en trainingen mee voor Happy Kids Massage. Maar in mijn praktijk is het daarnaast ook mogelijk om zelf even een momentje te komen tijdens een heerlijke massage die heilzaam is voor lichaam en geest.


De Sowilo massage is een ontspannende massagevorm die ik in de loop der jaren zelf heb ontwikkeld. Het is een combinatie van verschillende vormen van massage zoals Klassiek,  Segmentaal en drukpunten uit de Shiatsu. Deze massage kan zowel op de massagetafel als op de massagestoel gegeven worden. Afhankelijk of er, en wat de lichamelijke klachten zijn.

Deze massage is ideaal voor maandelijks gezondheidsonderhoud. Ervaring heeft geleerd dat een maandelijkse massage kan bijdragen om lichamelijke ongemakken te voorkomen. De olie waarmee ik werk zal ook worden afgestemd op de behoefte van dat moment. Zo zal iedere massage weer anders zijn.


Sowilo massage 30 min. € 30,-

deze massage kan in overleg zowel op de massage stoel als massagetafel gegeven worden.

Sowilo massage 45 min. € 45,- (rug/benen)

Aanbieding!

Tussen 16 maart en 16 april betaal je voor een Sowilo massage van 60 min. slechts € 50,- ipv € 60,-

Stuur voor het maken van een afspraak een whatsapp bericht naar 06-33610519

Kopie van 5 basisregels 1) Vraag ALTIJD om toestemming of je mag masseren. Ook als is het

Olie van de maand 

Zoals aangegeven stem ik de massageolie af aan de behoefte van dat moment. Als basis gebruik ik de 8 verschillende oliën uit de Aroma (kids) Massage waaruit ik vaak een keuze maak om 1, 2 tot 3 verschillende te gebruiken.

Maar tijdens een Sowilo massage gebruik ik ook andere  etherische oliën. Iedere maand kies ik een olie van de maand waarmee ik extra ga masseren. Deze maand is dat Copaiba. Maar waarom?

Copaiba-olie is een veelzijdige en krachtige etherische olie die afkomstig is van bomen uit het Amazone-regenwoud. Als je op zoek bent naar natuurlijke ondersteuning voor je gezondheid en welzijn, dan is Copaiba-olie zeker het overwegen waard.

Het endocannabinoïdesysteem speelt een belangrijke rol bij het reguleren van verschillende lichaamsfuncties en Copaiba-olie werkt hier mee samen om je te helpen ontspannen en je zenuwen te kalmeren. Door het verminderen van angst en stress, het verbeteren van de gezondheid van je huid, het ondersteunen van je spijsvertering en het versterken van je immuunsysteem, biedt Copaiba-olie talloze voordelen voor je gezondheid en welzijn.

Bij stijve en stramme spieren zal ik een combinatie maken van Copaiba en Deep Blue.

Wil je meer weten over de werking van etherische olie en hoe je hiermee ook thuis je gezondheid kan ondersteunen? Maak dan gerust een afspraak voor een koffietafel gesprek door een bericht te sturen naar 06-33610519

bottom of page