top of page
Ontwerp zonder titel (85).png

Stoelmassage

nek/schouders

Nek/schouder massage

 

De afgelopen 22 jaar heb ik duizenden mensen mogen masseren. De meest voorkomende klacht was altijd spanning in de nek/schouders. Niet voor niets zijn er uitdrukkingen als: Wat neem je op je nek? Wat neem je op je schouders?

Met name vrouwen hebben hier last van. Wanneer je hier niets tegen doet kan het alleen maar erger worden. Denk aan spanningshoofdpijn of zelfs migraine. Voorkomen is altijd beter dan genezen, en daarom adviseer ik ook altijd om massage in te zetten als stukje gezondheidsonderhoud.

Maar vaak komen mensen pas wanneer de klachten er al zijn. En niet even, soms al jaren. Stoelmassage kan dan verlichting geven. Na een serie van 3x zou er verandering merkbaar moeten zijn. Let wel. Als het probleem er al meerdere jaren zit kan dit niet met 3x een massage van 15/20 min. worden opgelost. Maar het is vaak een goede start naar verbetering.

Mijn stoelmassage is vaak een combinatie van Shiatsu, drukpunt massage dat over de kleding heen gegeven kan worden, en een korte massage met etherische olie die spierontspannend werkt. De massage kan per keer verschillen en wordt aangepast aan datgene wat op dat moment nodig is.

Omdat één enkele stoelmassage geen zin heeft verkoop ik deze enkel in een stippenkaart van 3x. We maken dan ook meteen een afspraak voor 3x binnen 2 tot 3 weken. Want alleen dan kunnen we een verandering krijgen.

Investering: 3x € 60,- ( € 20,- per massage van circa 15/20 min.) 

Maak een afspraak via 06-33610519 voor een massage op dinsdag of donderdagavond in Giethoorn.

De strippenkaart is ook leuk om cadeau te geven. 

bottom of page