top of page
Ontwerp zonder titel (37).jpg

Avontuurlijke ouder/kind retraite,

voor een natuurlijke verbinding met jezelf en elkaar.


Verlang je naar een retraite voor het hele gezin waarin rust, ontspanning, natuur, plezier en verbinding met elkaar centraal staat? Dan is deze gezinsretraite echt iets voor jullie. 

 

Wanneer?

van 27 april t/m 2 mei 2025

 

Locatie:  Le Domain Vert, Frankrijk

 


 

Na het succes van 2024 gaan we wederom in 2025 opnieuw een gezinsretraite organiseren op Le Domainte Vert.

Naast verschillende activiteiten in de mooie natuur rondom Le Domaine Vert zullen er ook gezamenlijke workshops in combinatie met massage, mindfulness en dans georganiseerd worden.
Uiteraard ben je vrij om zelf een keuze te maken aan welke activiteiten je/jullie willen deelnemen.

Wat voor activiteiten kunnen jullie zoal verwachten?
Denk aan:
* muziek maken
* broodbakken rondom het kampvuur
* op safari door de tuin van Le Domaine Vert
* Mindfulness oefeningen in de natuur
* dam bouwen in de beek
* ouder/kind massage workshop (ook geschikt voor pubers)
* Meditatie momenten
* dansen/disco in de tempel

* naar de waterval in de regio
En nog veel meer…
Tussendoor kan je natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht in de gigantische tuin van Le Domaine Vert.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er is geen vast programma. Deze wordt namelijk per dag afgestemd op datgene waaraan behoefte is.

Of ga heerlijk picknicken op één van de vele terrassen op het terrein. Daarnaast kan je bij zonnig weer even afkoelen in het zwembad en in de avond kan je gebruik maken van de houtgestookte sauna en/of hot tub.

Ook in de regio van Le Domaine Vert veel te ontdekken zoals prachtige kastelen, grotten en watervallen. Kortom, alle ingrediënten voor een ontspannen retraite met het hele gezin zijn aanwezig.

Gezinnen kunnen verblijven in de verschillende accommodaties op Le Domaine Vert zoals de Gite, verschillende tenten, de Yurt of kamperen in jullie eigen tent of caravan. Kies voor de accommodatie die het beste bij jullie past. Uiteraard zijn ook éénouder gezinnen meer dan welkom !

Persoonlijke sessies als massages en coaching zijn extra bij te boeken.

De gezinsretraite is geschikt voor ouders/gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar en wordt georganiseerd door Corina Elzenaar en Walter Spangenberg

Corina is al ruim 23 jaar masseuse en is onder andere uitgeefster van de Happy Kids Massage methodiek. Naast massageopleidingen heeft ze veel workshops en trainingen gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling zoals opleiding therapeutisch begeleider en de jeugd natuurgidsen opleiding. In haar werk begeleid ze zowel ouders als professionals hoe ze met behulp van meditatie, mindfulness en massage meer rust en balans kunnen brengen binnen het gezin. Deelnemers van de retraite krijgen haar boek: Oefeningen en tips voor ontspannen Happy Kids mee voor huis.
Ook Walter heeft veel gedaan op het plak van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft circa 30 verschillende opleidingen gedaan als EMDR, lichaamswerk, trauma verwerking etc Maar bij tantra ligt zijn meeste interesse. Daarnaast heeft hij ervaring in het organiseren van evenementen en heeft op zijn prachtige landgoed Le Domaine Vert nu zijn eigen retraite centrum gecreëerd.

Alle prijzen kan je vinden, en reserveren op : https://buytickets.at/ledomainevert/1078414

Tot snel, we kijken uit naar ons gezamenlijke avontuur !

Le Domaine Vert : nature camping, yurt, chambre dhotes and retreats with lots of space, Les Magnes, 3972 Route des Templiers, 19230 Troche, Frankrij

Corina Elzenaar
Walter Spangenberg
bottom of page