top of page
Ontwerp zonder titel (9).png

Sabaaydi kruidenstempel massage 

Ontwerp zonder titel (3).png

Wat is Sabaaydi Massage?

De betekenis vanSabaaydi is afgeleid van de naam Sawaaydi. Dit is die groet die men brengt in Thailand zoals je ook op het beeld kunt zien. De groet betekent: ik wens je geluk, gezondheid en een lang leven toe.

De Thaise massage is één van werelds oudste genezingsmethoden en werkt op de belangrijkste energiebanen die zich in het gehele menselijk lichaam bevinden. Het harmoniseert het lichaam en verlicht blokkades.

Wat voor soort massage is de Sabaaydi-massage?
De Sabaaydi-massage is een diepe energetische massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van Thaise kruidenstempels. De massage is gebaseerd op de traditionele Thaise stempelmassage, de shiatsu, de klassieke massage en de voetreflexmassage.
 
Kruiden spelen een belangrijke rol in de Sabaaydi-massage.
In ziekenhuizen in Thailand krijgt een patiënt voor de operatie eerst een vergelijkbare uitgebreide handeling met kruiden.
                                                                
Samenstelling kruidenstempels:
De kruidenstempels bestaan uit een stuk katoen gevuld met geneeskrachtige kruiden zoals o.a.: tumeric, citroengras, patchouli, gember, kaffir limoen en accacia.

De kruidenstempels zijn speciaal afgestemd op de westerse mens. De stempels zijn afkomstig van een ziekenhuis in de plaats Chang Rai en worden geproduceerd onder toezicht van het Thaise Ministerie van Volksgezondheid en rechtstreeks en vers geïmporteerd.
 


Wat is de werking?
De oosterse kruiden hebben een diepe ontspannende en reinigende werking op lichaam en geest.
 
De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Dat komt door de uitgekiende samenstelling van de kruiden.
 
De massage maakt gebruik van speciale technieken die alle organen in het lichaam stimuleren. Hierdoor komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.
 
Voor wie:

Voor mensen met reuma, fibromyalgie, menstruatie en andere hormonale klachten. Alle vormen van spier-klachten, jicht, spit, spierdystrofie, verzuring van het lichaam, vasthouden van vocht, oedeem, verstevigen van de bloedvaten, depressies, emotionele blokkades, inzetten en ondersteunen bij het lijnen, afvalstoffen loslaten en afvoeren. En natuurlijk voor mensen die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van een heerlijk ontspannende massage!
 
                                                 
Voor wie is het niet geschikt:
Omdat de sabaaydi-massage een doorstromende massage is wordt het afvloeiingssysteem van het lichaam geactiveerd. Hierdoor is deze massage niet voor iedereen geschikt.
 
Het is niet geschikt om een behandeling te ondergaan bijeen van onderstaande klachten:
* zwangerschap met risicofactoren
* huidaandoeningen
* open wonden
* chemokuur
* suikerziekte en hoge bloeddruk (zonder medicatie)
* koorts, griep
* hartritmestoornissen.
 
Eventuele aandoeningen graag van te voren melden.
Neem bij twijfel eerst contact op met de huisarts!


Sabaaydi massage 60 min. € 67,50


Sabaaydi massage boost pakket. 3x 30 min. 1x per week, 3 weken achter elkaar. € 105,-
Het Sabaaydi boost pakket is speciaal bedoeld voor mensen die last hebben van gespannen spieren in rug/nek. Tijdens de massage wordt enkel dit gebied behandeld. 

 

Deze massage wordt alleen in Giethoorn gegeven.

Stuur voor het maken van een afspraak een whatsapp bericht naar 06-33610519

Belangrijk om te weten:

Annuleren of verplaatsen van een afspraak dient tenminste 8 uur voor de afgesproken tijd gemeld te worden. Anders ben ik helaas genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Ook bij een no-show zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht. 

bottom of page