top of page
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Hezenes 6, 7981 LC Diever www.

Spiritueel Café Drenthe  is een ontmoetingsplek voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, spirituele bewustwording en in contact komen met gelijkgestemden.

 

Iedere laatste dinsdag van de maand wordt het café georganiseerd bij

Buitenplaats BlauwHemel, Hezenes 6 in Diever.

Elke avond zal er een  presentatie of lezing gegeven door een gastspreker. 

Aanvang 19.30 uur.

Ivm de voorbereidingen graag van te voren aanmelden via

een bericht naar 06-33610519

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via sociale media en/of de telegram groep.

  • Facebook
  • Instagram

Agenda

25 juni, thema: de magie van etherische olie door Corina Elzenaar

30 juli, thema: ontdek jouw spirituele blauwdruk vanuit de Tzolkin - Maya wijsheid door Mieke Boots

27 augustus, thema: 

24 september, thema: Human Design door Surrenda Kuut

29 oktober, thema:

26 november, thema: Ancient Mysteries & Energies door Ard Pisa

17 december (een week eerder ivm kerst) thema: moodboard maken voor 2025 door Corina Elzenaar 

Voor de meeste avonden vragen wij geen entree. Maar een vrijwillige donatie is van harte welkom.

De gast van de avond bepaald zelf een goed doel waar de opbrengt na de avond naar zal worden overgemaakt.

dinsdag 25 juni 19.30 uur
De Magie van Etherische olie door

Corina Elzenaar

Tijdens deze geurreis neemt Corina je mee in de wereld van de etherische olie. Wat is etherische olie en hoe kan je deze inzetten om je gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen? Aan de hand van een inspirerende presentatie en leuke oefeningen ga je het zelf ervaren. 

Als gastspreekster heeft Corina al meerdere keren bij grote landelijke bijeenkomsten mogen spreken over het effect van etherische olie en ze is regelmatig te gast bij online webinars van onder andere Helio en AromaPro.

Een subtitel toevoegen (2).png

dinsdag 30 juli 19.30 uur
lezing: ontdek jouw spirituele blauwdruk vanuit de Tzolkin - Maya wijsheid door Mieke Boots

Ontdek je spirituele blauwdruk vanuit de Tzolkin, Maya wijsheid

Dompel jezelf onder in de oude Maya wijsheden en ontdek jouw spirituele blauwdruk. In deze workshop neemt Mieke je mee en leer je de basis van de Tzolkin - Maya wijsheid. Daarbij krijg je ook inzicht in jouw eigen blauwdruk en welke kwaliteiten je van nature hebt. Wat leer je in de workshop? - Hoe de Maya kalender is opgebouwd - De betekenis van de kleuren, zonnezegels, tonen, golven - Hoe je jouw eigen spirituele blauwdruk berekent en tot jouw talenten en gaven komt - Wat jouw blauwdruk zegt over jou - Hoe je de Tzolkin toepast in de dagelijkse (coach)praktijk

De workshop duurt 1,5 uur en is interactief. Je gaat namelijk zelf aan de slag om de sleutel tot jouw spirituele blauwdruk te ontdekken.

Voel je welkom bij deze workshop Ontdek je spirituele blauwdruk vanuit de Tzolkin, Maya wijsheid van Mieke Heilmann-Boots (Inner Power Circle). Ze is een bruggenbouwer tussen spiritualiteit en ondernemen en maakt hierbij gebruik van de Tzolkin. Hiervoor heeft zij een toolkit ontwikkeld waar de wijsheden in een praktisch en eigentijds jasje zijn gestoken.

Workshop_InnerPowerCircle_1_2.png

26 november 19.30 uur

Lezing: Ancient Mysteries & Energies Ard Pisa

 

Op dinsdagavond 26 November 2024 komt Ard Pisa naar Diever voor zijn lezing ‘Ancient Mysteries & Energies’. Deze lezing is een update met nieuwe inzichten uit Bolivia, Peru, Turkije, Roemenië en nieuwe persoonlijke ervaringen uit Carnac (Frankrijk) en Engeland/ Schotland. In Carnac deed Ard een bijzondere ontdekking met zijn partner over de werking van de menhirs aldaar. Tijdens deze lezing neemt Ard jou mee langs vele mysterieuze megalithische bouwwerken en bijzondere ervaringen van de spreker tijdens zijn reizen naar krachtplekken. Deze boeiende bijeenkomst wordt niet alleen voor jou gegeven maar het gaat vooral over jou. Dat wordt aan het einde van deze avond duidelijk wanneer Ard op eigen wijze de hele zaal weet te inspireren. Als uitsmijter van zijn verhaal brengt Ard je in Roemenië waar de meest onwaarschijnlijke site ooit is gevonden en hij vertelt het laatste nieuws uit dit gebied. Kortom een lezing die je niet mag missen.

LEZING ANCIENT MYSTERIES & ENERGIES (4).jpg
bottom of page